PURE YOGADe hedendaagse drukte gunt ons steeds minder rust.
Allerlei kwaaltjes steken de kop op en we komen er maar moeilijk van af…

Leer om je geest rust te geven. Je zal krachtiger in het leven komen te staan en meer genieten! Dankzij yoga kan je dit allemaal leren. Ik begeleid je graag met de nodige en vooral positieve energie.

Door de ademhalingstechnieken die je aanleert tijdens mijn yogalessen zal je erin slagen om een balans te creëren tussen lichaam en geest. Je ervaart meer rust en krijgt meer energie.

Elke les wordt opgebouwd in een stijl die gebaseerd is op de Japanse filosofie, leefwijze en bewegingsleer. Hierdoor creëren we een yoga met een persoonlijke touch. Pure Yoga is dus een combinatie van beweging en rustige oefeningen. 

Yin yoga 

Release your body, unwind your mind.

Yin Yoga is een rustige yoga vorm waarbij we 3 tot 5 minuten in een houding blijven. Hierbij neem je de tijd om elk aspect van je lichaam te ervaren: in het nu en met een gevoel dat je hele lichaam goed zal doen. Het gebruik van extra hulpmiddelen zoals blokjes, dekentjes,... hoort bij Yin yoga. Van steeds maar DOEN naar ZIJN daar gaat het om tijdens deze lessen.Als je het meer beweeglijke van de Pure Yoga combineert met het meditatieve van de Yin yoga dan bekom je een mooie balans in de Yin Yang Yoga.Ieder werkt op zijn eigen tempo en gevoel. Ik help je in deze zoektocht naar jezelf, waar je je eigen grenzen respecteert en verlegd op het tempo dat jij zelf wil.
Je zal kunnen genieten van een soepeler, energetisch stabiel en sterker lichaam.

Regelmatig volg ik nog opleidingen bij, om je zo een optimaal aanbod te kunnen geven. Samen met jou kijken we welke techniek het best kan toegepast worden op dat eigenste moment.


Kom zelf meegenieten van deze mooie wereld, waarin stress en vermoeidheid zullen smelten als sneeuw voor de zon…
 
 
 

Op regelmatige basis starten we met een nieuwe reeks , telkens in kleine groepjes (max. 10 deelnemers) 

plaats:

Zen-zolder van
Het Looks (café-bistro)
Rosbeiaardstraat 13
2500 Lier


Je hoeft geen kennis van yoga te hebben om deel te nemen aan deze lessen.
Inschrijven is verplicht!


---------------------------------------


AL ONZE Herfst REEKSEN ZIJN VOLZET!!!Schrijf nu alvast in voor onze nieuwe reeks!


Prijs per reeks

Pure Yoga  €100
Yin Yoga  €125
Yin Yang Yoga  €125-----------------------------------
Enkele tips voor onze yogalessen:


  • Kom 10' voor aanvang van de les naar de zaal zodat je in alle rust een plaats kan zoeken
  • zet je GSM uit...een uurtje voor jezelf plannen is puur genieten zonder gestoord te worden
  • Zorg dat je tot 2u voor de les geen zware maaltijd hebt gegeten
  • Drink na de les voldoende water of kruidenthee
  • Vermijd zware parfums, tabakslucht,…een frisse geur is voor iedereen fijn
  • Kauwgom hoort niet thuis in een yogales. Je focus ligt niet bij jezelf maar bij je kauwgom... Je gaat niet bewust kunnen ademen en ontspannen is ook niet makkelijk zo.
  • De les is op blote voeten (of sokken), een matje en dekentje dien je zelf te voorzien (ook te koop bij Pure Yoga), yogablokken en riemen zijn aanwezig. Zorg ook dat je dikke sokken en een dekentje bij hebt voor de eindontspanning.
  • Luister naar je lichaam en respecteer je eigen grens! Wat je buurvrouw/man op haar/zijn matje doet maakt niet uit.
  • Als je vragen hebt, mail dan naar yoga@pure-essence.be en ik zal zo snel mogelijk je vragen beantwoorden. Weet wel dat ik niet met mijn PC verbonden ben ;-) en je dus misschien niet direct antwoord krijgt. Het weekend is een moment van ontspannen en genieten dus berichtjes die dan verstuurd worden gaan pas de week nadien beantwoord worden. Ik zorg er wel voor dat je een antwoord in je mailbox krijgt :-) TIP:Uw ziekenfonds komt in sommige gevallen tussen in de kosten voor yogalessen. Informeer u bij uw ziekenfonds voor de voorwaarden.


volg ons ook op Facebook  www.facebook.com/PureYogaLier** Alle lessen gaan van start bij voldoende deelnemers. Indien deze er niet zijn zal je tijdig verwittigd worden.
PURE ESSENCE - Tanja Gysbrechts
Maanstraat 54
- 2500 Lier
GSM: +32 (0) 486/34 84 66

@: algemene info: info@pure-essence.be
yoga: yoga@pure-essence.be